Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Beton, betontermék linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Beton, betontermék képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: beton.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 100 db
Zsalutéglák - pincefalazóelemek gyártása

Zsalutéglák - pincefalazóelemek gyártása

Csúcstechnológiával gyártott minőségi építőanyagot szeretne vásárolni, akkor keresse a Frühwald termékeket. A mélyépítéstől a magasépítésig minden területen alkalmazható építőanyagokból mindenki megtalálhatja a szükségletének megfelelőt. A sokrétűen használható zsalutéglát és pincefalazókat, illetve a kiváló hőszigetelésű liaporos falazó elemeket. A födémre is a Frühwald termékek biztosítják Önnek a legjobb műszaki megoldást. Gondoljon ránk akkor is, amikor környezetét szeretné szépíteni, mivel térburkoló köveink gazdag szín és formavilága közül választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet, amit kerti elemekkel is kiegészítve teheti még szebbé kertjét. Keresse termékeinket telephelyeinken és viszont eladóinknál. A Frühwald Kft. osztrák tulajdonú építőipari cég. Tulajdonosa Friedrich Frühwald úr, akinek édesapja alapította a céget 1934-ben. Most már Frühwald úr lánya, Mag Tanja Frühwald is belépett a cég vezetésébe. Az osztrák cég székhelye Graz mellett található, ahol egy nagyon korszerű üzemben 140 fő létszámmal kiváló minőségű termékeket gyártunk. Az osztrák érdekeltségű cég folyamatos bővítése mellett 1992-ben megalakult magyarországi leányvállalata Frühwald Kft. néven. A Frühwald Kft. jelenleg 4 telephellyel rendelkezik, amelyben 130 fővel közel 5,5 milliárd forint éves árbevételt termelünk.

Zsalukövek - járdalapok gyártása

Zsalukövek - járdalapok gyártása

A betonEPAG Építőanyaggyártó Kft. több mint húsz évvel ezelőtt, 1985-ben kezdte meg működését. Az elmúlt két évtizednyi munka, tapasztalat és a folyamatos beruházások biztosították a vállalat töretlen növekedését. A fejlesztések eredményeként korszerű automata gépekkel termelünk két telephelyünkön: Tökölön és Taksonyban. A vállalat hagyományosan széles termékválasztékkal rendelkezik. Napjainkra négy meghatározó termékcsoport, mintegy 150 típusa áll az építkezők rendelkezésére. Cégünk számára termékeink minősége húsz éve kiemelt fontosságú. Vállalatunk az ISO 9001:2000 minőségbiztosítási rendszer szerint működik. Gyártmányaink kiváló minősége és széles választéka sok ezer elégedett építkezővel gyarapította a betonEPAG vásárlók táborát. A betonEPAG kész legjobb tudása szerint szolgálni minden felhasználót, kereskedőt és kivitelezőt. Dinamikusan bővülő viszonteladói hálózatunk lehetővé teszi, hogy termékeinket egyre szélesebb körben vásárolhassák meg az építkezők. A betonEPAG húszéves rutinnal gyárt üreges blokktermékeket, melyeket elsősorban a magasépítésben használnak. A teraszok, kerti utak, terek burkolására nagy választékban állnak rendelkezésre beton járdalapjaink. Ez cégünk egyik legdinamikusabban fejlődő ága, amely a közeljövőben számos újdonsággal fog szolgálni. Kültéri burkolataink másik nagy csoportja a térkövek, gyeprácskövek csoportja nagy szín és formaválasztékkal.

Velünk Kft.

Velünk Kft.

Mi, a Velünk Kft. azon dolgozunk,hogy partnereink és az általunk kiszolgált vásárlóink korszerű termékeink és magas színvonalú szolgáltatásaink felhasználásával olyan épületet hozhassanak létre, amit megálmodtak és egészségesen élhessenek benne. Mi, a Velünk Kft. minden gondolatunkkal és tettünkkel arra törekszünk, hogy az általunk nyújtható maximális segítséget nyújtsuk vevőinknek az építkezés teljes időtartama alatt. Egymás munkáját folyamatosan segítve dolgozunk. Mi, a Velünk Kft. 3 fő építészmérnök, 1 fő építésztechnikus és 1 fő felsőfokú külkereskedelmi és áruforgalmi ügyintéző munkatárssal várjuk a hozzánk betérő érdeklődőket, építkezőket. Folyamatosan felkutatjuk az új műszaki fejlesztésű építőanyagokat és szakmai képzéseken veszünk részt.

Vasbeton vágás - betonfúrás

Vasbeton vágás - betonfúrás

Az utóbbi időben a hazai építőipar óriási fejlődésen ment keresztül. A beáramló korszerű technológiák, és anyagok tették lehetővé, hogy rövid idő alatt olyan inpozáns épületek szülessenek, mint a lágymányosi egyetemi tömb, a rendőrség Teve utcai székháza, vagy a Westend City Center. 1990- ben Magyarországon az elsők között olyan ambíciókkal hoztuk létre a Boma-t, hogy tevékeny részesei lehessünk az építőipar korszerűsödésének. Ahhoz, hogy a szakma visszakapja az őt megillető méltó helyét az emberek megitélésében mindig a legkorszerűbb technológiákat kell alkalmazni, magas szinten képzett munkaerővel. Arra vagyunk büszkék, hogy részesei lehettünk a fent említett és sok más hasonló épület megvalósulásában. A Boma égész eddigi tevékenysége során arra törekedett, és ezután is arra fog törekedni, hogy a saját területén olyan magas színvonalú korszerű szolgáltatást nyútson amellyel az összes piaci szereplő és a végfelhasználó is maradéktalanul elégedett. Valljuk, hogy csak az a jó üzlet amelyre minden résztvevő jóérzéssel tekint vissza. Az épületek átalakításánál az egyik legnehezebb feladat a beton és vasbeton szerkezetek bontása, vagy bármilyen céllal történő megmunkálása. Különösen nehéz a feladat, ha egy szerkezet egyik része elbontásra kerül, a másik része pedig egyéb kapcsolódó szerkezetekkel együtt tovább funkcionál.

Vasbeton tulajdonságai

Vasbeton tulajdonságai

A vasbeton betonból és a betonba ágyazott acélbetétekből álló építőanyag. A beton és a vasbeton a világon a legelterjedtebb építőanyag, mivel kivitelezése viszonylag egyszerű és a készítéséhez felhasznált anyagok olcsóak, valamint a vasbeton szerkezetek alig igényelnek karbantartást. A vasbetonban általában a nyomófeszültséget a beton veszi fel, ugyanis a beton a nyomásnak jól ellenáll. A beton húzószilárdsága viszont kicsi, így a szerkezetek azon részeibe, ahol húzófeszültség ébred, acélbetéteket helyeznek. Méretezése a homogén anyagokhoz képest más, mivel a szerkezetben több fajta anyag van jelen. A terhelt vasbeton tartónál a beton már kis teher hatására meg fog repedni, a további húzóerőt az acélbetét veszi fel, a nyomóerőt pedig a beton be nem repedt része. A teherbírás kimerülését a beton összemorzsolódása vagy az acél elszakadása jelenti. - Viszonylag alacsony építési költségek. - A vasbeton szerkezetek különleges tűz elleni védelem nélkül is állékonyabbak más szerkezetekkel szemben. - Lényegesen merevebbek, mint például a fa- vagy az acélszerkezetek. - Alacsony fenntartási költségek, viszont bizonyos környezeti hatásokkal, például sózással szemben védeni kell. - Az alapanyagok sok helyen hozzáférhetőek, egyszerűen szállíthatóak. - A vasbeton szerkezetek szinte tetszőleges alakban elkészíthetőek.

Hirdetés
Vasbeton csövek - aknák gyártása

Vasbeton csövek - aknák gyártása

Cégünk 1997-ben alakult a Fővárosi Vízművek Rocla Csőüzemének (későbbi Rocla-Hungária Kft.) több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársai közreműködésével. Ily módon már rögtön az alapításkor rendelkezésünkre állt az a szakember gárda, amelyik a nagyátmérőjű vasbeton csőgyártásban és az előre gyártott elemekből készülő vasbeton műtárgyak gyártásában és építésében Magyarországon a legnagyobb tapasztalattal rendelkezett. Cégünk a beton és vasbetonelem gyártásban szintén nagy múltra visszatekintő BVM Épelem Kft telephelyén működik. Célunk, hogy folyamatos innovációval, mindig egy lépéssel a konkurens megoldások előtt járva az elérhető legjobb megoldásokat kínáljuk ügyfeleinknek. Fontos számunkra, hogy rugalmasan tudjunk alkalmazkodni ügyfeleink igényeihez, emellett - kihasználva az alkalmazott technológiák adta lehetőségeket - rövid határidővel, mégis kiváló minőségi színvonalon szolgáljuk ki megrendelőinket. Az AGM Beton Zrt. küldetése: a szakmailag megalapozott, a vevők elvárásai alapján végzett, a mélyépíti ipar számára magas miniségi kritériumoknak megfeleli vasbeton termékek gyártása és vasbeton műtárgyak építése, mely kiszolgálja a Vevők igényeit, növeli értékeit. Az AGM Beton Zrt. küldetésének tekinti, hogy új ötletekkel és eszközökkel, munkatársainak alkotó tevékenységével lehetivé tegye ügyfelei számára, hogy saját céljaik elérésére összpontosíthassanak.

Vasanyag megmunkálás - fémhulladék átvétel

Vasanyag megmunkálás - fémhulladék átvétel

Cégünk 1989-ben kezdte működését újrahasznosítható vashulladékok begyűjtésével, feldolgozásával és fémhulladékok kereskedel-mével. Közel egy évtizedes sikeres működés követően Pátyon folytattuk tevékenységünket, kibővítve szolgáltatásainkat különböző vasáruk, és a későbbiekben építőanyagok értékesítésével. Fémhulladék kereskedőként napjainkban is több ezer tonna vas- és fémhulladékot juttatunk el elsődleges felhasználói forrásokhoz. 2000 óta 5200m2-es pátyi iparterületünkön széles választékban kapható vasanyag. Betonacél, síkháló, zártszelvény, köracél, laposacél, négyzetacél, szögacél, vaslemez, I-gerenda, U- gerenda, HEA gerenda, HEB gerenda, IPE gerenda és közel 8000 egyéb termék. A termékeket azonnali kiszolgálás melett, darusautóval közvetlenül raktárról szállítjuk ki. Vasanyag kínálatunk mellett építőanyagok forgalmazásával is foglalkozunk, melyeket szintén azonnali kiszolgálás mellett kínálunk. Fedett csarnokaink, korszerű darupálya rendszerünk és fejlett gépparkunk lehetővé teszik, hogy a kiváló minőségű termékeket minél gyorsabban eljuttassuk az építkezni vágyóknak, kiskereskedelmi vásárlóknak és viszonteladói partnereinknek. Célunk, hogy segítsük Ügyfeleinket, a megfelelő anyagok kiválasztásában és mindezt a lehető legjobb árakon elérhetővé tegyük. Szakmai tanácsért, műszaki információkért keresse szakértőinket, hogy segíthessünk Önnek.

Utak építése - fugaszalagok gyártása

Utak építése - fugaszalagok gyártása

Cégünk a Dunaflex és Dunaox szalagok fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. Ez a modifikált bitumenes kiöntőmassza-technika jelentősen javítja az utak minőségét és meghosszabbítja azok élettartamát. A gyártás mellett a minőség ellenőrzés is a feladatkörünk közé tartozik. Az alapanyagok és a késztermék legfontosabb minőségei paramétereit saját laboratóriumi eszközökkel vizsgáljuk. Ennek az eljárásnak elsődleges módja a függőleges beépítés, ahol az egymáshoz csatlakozó felületek tömítését, szigetelését végzi úgy, hogy a keletkezett rést eltömíti. Az Isola Bp.-i Fedéllemezgyár Kft 2003-ban kezdte meg az útépítési dilatációs anyagok szigetelő masszák és szalagok fejlesztését a kutatástól a gyártásig. A fejlesztés kutatási munkáiban részt vettek a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, valamint a Veszprémi Vegyipari Egyetem különféle tanszékei. A modifikált bitumenes kiöntőmassza fejlesztése során olyan keverési, gyártási eljárást sikerült kidolgozni, amelyet a résztvevők szabadalmaztattak. Ez a modifikált kiöntőmassza volt az alapja a fugaszalag fejlesztésnek. A szalag előállításához speciális keverő és formázó berendezéseket kellett fejleszteni, tervezni és legyártani. Ebben a gépészeti fejlesztésben volt az Isola Bp.-i Fedéllemezgyár Kft partnere a Konstuktív Kft. A gyártáshoz szorosan hozzátartozik a minőség-ellenőrzés.

Úsztatott beton készítése

Úsztatott beton készítése

Leginkább az alapok készítésekor alkalmazhatjuk. A szokásos betonkeverékbe vízben áztatott, nagyobb méretű köveket is behelyezünk kb. 30-50%-ban. A kőrétegek és az egymás mellé helyezett kődarabok között mindig legyen legalább 5 cm vastag beton. A felhasznált kövek mérete ne legyen nagyobb 15 cm-nél, súlyuk ne haladja meg a 10 kg-ot. A beágyazott kövek, betontestek stb. a teljes betontömeg belsejébe kerüljenek és azokat legalább 8-10 cm-es betonréteg takarja. Képlékenyebb betont használjunk, csömöszöléssel tömörítsük, hogy a beton teljesen körülvegye a köveket.

Hirdetés
Transzportbeton szállítás - betonszivattyúzás

Transzportbeton szállítás - betonszivattyúzás

Az Augusztin Mixer Bt. 1992-ben alakult, és azóta is transzportbeton szállításával és betonszivattyúzással foglalkozik. A dinamikusan fejlődő cég tulajdonosai 2006-ban megalapították az Augusztin Betongyártó Kft-t, hogy a két vállalkozás együttműködésével magasszintű szolgáltatást nyújtsanak. A telephelyünkön lévő BHS keverővel óránként 60 m3 transzportbeton előállítására vagyunk képesek. Telephelyünk a Zamárdi és Balatonendréd közötti úton található, és az autópályáról könnyen megközelíthető.

Transzportbeton előállítás - betonszivattyús bedolgozás

Transzportbeton előállítás - betonszivattyús bedolgozás

A H beton Kft. 1996 óta működik a Társaság szolnoki üzemében, amely saját tulajdonában van és ahol már kezdetben is jelentős beruházásokat valósított meg, a termelési berendezések fejlesztése és a környezetvédelem területén. 2001-ben kezdett meg egy újabb fontos beruházást: második betonkeverő telep építését Törökszentmiklóson. Ez a második telep, beüzemelése után, 2002 ben épült be a Társaság minőségirányítási rendszerébe. A Társaság az elmúlt évek során dinamikusan növekedett és megbízható, ismert és elismert családi középvállalkozássá fejlődött a szolnoki körzetben. A betongyártás a minőségre rendkívül érzékeny, igényes tevékenység, amely alapvetően határozza meg az épített létesítmények, szerkezetek szilárdságát, minőségét és élettartamát. A H-beton Építőipari és Szolgáltató Kft. mindig kiemelt fontosságot tulajdonított vevői kapcsolatainak, a vevők bizalmának. A Társaság fontos megrendelői többségükben már tanúsított minőségügyi rendszert működtetnek és jelentős építési feladatokhoz veszik igénybe a Társaságot, mint transzportbeton szállítót. Joggal követelik meg az egyik alapvető építési termék szállítójától azt, hogy olyan minőségügyi rendszert vezessen be, amely növeli a termelés biztonságát és garantálja a szállított betonkeverék mindenkori kifogástalan minőségét.

Transzportbeton - betongyártás

Transzportbeton - betongyártás

Örömmel vesszük érdeklődését cégünk és termékeink iránt. A következő oldalakon megismerheti cégünk történetét a kezdetektől napjainkig, cégünk filozófiáját, termékeink és szolgáltatásaink körét, megtudhatja kapcsolattartóink elérhetőségét, és képet kaphat tevékenységünkről referenciáinkon keresztül. A Betonpartner Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (Kft.) a Wopfinger Készbeton Kft. és a Lasselsberger Hungária Kft. négy-négy üzemének egyesülésével 2007-ben jött létre. Társaságunk tulajdonosi körét a Kostmann-, a Schmid és az Asamer- csoport, illetve Dr. Uwe Scholz alkotja. Munkatársaink elkötelezettek az iránt, hogy ügyfeleinknek a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsák minőségi transzportbetonjaink gyártása és kiszolgálása során. Termékeink körét folyamatosan bővítjük. Palettánkon szerepelnek: az új szabvány szerinti betonok, látszó betonok, nagyszilárdságú és tartós betonok, metróbetonok, lőtt beton, öntömörödő betonok. Az általunk gyártott transzportbetonok az európai szabványok szerint, megbízhatóan magas színvonalon készülnek. Értékesítőink, laborunk és diszpécsereink készséggel ellátják Önt szaktanácsokkal a betonozást érintő minden kérdésben. Gépeink műszaki állapotát folyamatosan ellenőrizzük, hogy elkerüljük az Önök kiszolgálását befolyásoló hibákat.

Transzportbeton - betonelem gyártás

Transzportbeton - betonelem gyártás

Cégünk 1991-ben alakult, hazai magántőkével. (Tulajdonosa több éven át külföldön élt és hazatelepülve ottani munkájának gyümölcsét fektette e vállalkozásba.) Ez idő óta meghatározó szerepet játszunk Budapest északi része és Észak-Pest megye építőiparában. Két telephellyel rendelkezünk Gödön, illetve Budakalászon. Az előbbi telephelyünkön transzportbeton-gyártással és betonelem-gyártással, az utóbbi helyen transzportbeton-gyártással foglalkozunk. Szemforgatás lenne azt mondanunk, hogy számunkra nem az elsődleges a profit . De ugyanolyan fontosnak tartjuk tevékenységünk emberi oldalát is. Ügyfeleink családi otthonának, közintézményi (vallási, nevelési-oktatási, egészségügyi, kulturális) otthonának építésében veszünk részt. Tesszük ezt felelősséggel odafigyelve a minőségre és a pontos munkavégzésre. Reméljük, hogy ügyfeleink mindig elégedettek lesznek szolgáltatásainkkal.

Thermobeton, könnyűbeton adalék

Thermobeton, könnyűbeton adalék

Kiváló adalékanyagként szolgál betonozáshoz a Thermobeton könnyűbeton. A Thermobeton könnyűbeton adalékanyag a maximum 4-8 mm szemcsenagyságú könnyű fajsúlyú beton. A Thermobeton könnyűbeton adalékanyag EPS őrlemény alapú, mely cementtel és egy speciális felületaktív anyaggal van bevonva. Az könnyűbeton alkalmazásával, cement és víz felhasználásával könnyű, jó hőszigetelő képességű, megfelelő szilárdságú Thermobeton. Széles körben felhasználható könnyűbeton adalékanyag, mely segítségével kiváló minőségű beton készíthető.

Térkövek - vízelvezető rendszerek forgalmazása

Térkövek - vízelvezető rendszerek forgalmazása

Cégünk 1997. július 18-án alakult Kft-ként. Tulajdonosai és egyben ügyvezetői: Lepenye Zoltán és Lepenyéné Kohner Anita. Célunk az, hogy vevőink egyre növekvő és egyre változatosabb igényeit is ki tudjuk elégíteni, ezért a legnagyobb térkő gyártó cégek - ABeton Viacolor, Semmelrock Stein+Design, KK Kavics Beton,Leier,Barabás Téglakő és a vízelvezető elemeket gyártó ACO és Hydro BG cégek termékeit forgalmazzuk. Arra törekszünk, hogy termékpalettánk egyre színesebb legyen, ezért a piacon megjelenő újabb gyártók igényes termékeire is nyitottak vagyunk. Cégünk vállalja kis és nagy területek térburkolási munkáit is, földmunkától a térkő lerakásáig igény szerint. A munkák megfelelő szintű elvégzését saját földmunkagépeinkkel, teherautóinkkal, ill. egyéb eszközökkel oldjuk meg. Vállalkozásunk a megalakulása óta eltelt 13 év alatt jelentős fejlődésen ment keresztül, hiszen a kezdeti 5 fő helyett ma már 25 fő az állandó létszámunk. A kivitelezési munkákat 2 állandó ill. szükség esetén további 6 alvállalkozói brigád végzi. A szakmai irányítást Lepenye Zoltán - 23 éves szakmai gyakorlattal rendelkező útépítő mérnök, egyben tulajdonos - ügyvezető, Novák László - 18 éves szakmai gyakorlattal rendelkező mélyépítő mérnök - építésvezető és Torma Zoltán, 26 éves gyakorlattal rendelkező ,technikusi végzettségű művezető látják el.

Térkövek - járdalapok forgalmazása

Térkövek - járdalapok forgalmazása

A vállalkozás 1990-ben indult egy családi ház kertjéből kialakított területen. A dinamikusan fejlődő vállalkozás hamarosan kinőtte a kis területet, és 1995-ben áttelepült az akkor értékesítésre kerülő Esztergom-kertvárosi volt szovjet laktanya területére, ahol jelenleg is működik több mint egy hektáros területen. Az induláskor kínált termékek választéka az eltelt évek alatt jelentősen kibővült. Térburkoló kövek többféle formában, gazdag színkínálattal, járdalapok széles választékban, mosott kavics mészkőzúzalékos és színes felületekkel, illetve kerti díszítőelemek, támfalelemek, tömblépcsők, szegélyek, virágtartók színes skálája várja kedves vásárlóinkat. A vállalkozás folyamatosan bővíti termékskáláját és minden évben szeretné valami újabb termékkel meglepni vásárlóit.

Térkövek - falburkolatok forgalmazása

Térkövek - falburkolatok forgalmazása

Az 1999.-ben családi vállalkozásként alakult Birácz Bt. napjainkra közepes kisvállalkozássá nőtte ki magát. A nemesített felületkiképzés területén a beton térkövek napjaink nélkülözhetetlen elemeivé váltak. A társaság célul tűzte ki az igényes vásárlóközönségtől az olcsót kereső vásárlóig az építtetők és kivitelezők teljeskörű kiszolgálását. Telephelyünkön bemutatókert és 1500 m2-es szabadtéri raktáron elrendezett készlet segít kiválasztani a megfelelő térköveket és kiegészítőket , felszíni vízelvezetőket térfűtő és fagymentesítő kábeleket. A Térkő centrum kereskedelmi és kivitelezői munkája során viszonteladói szerződések alapján a hat legismertebb hazai térkő gyártó mellet 10 kisebb üzem termékeit forgalmazza. Az ismertebb térkövek értékesítése raktárról a gyártók teljes elemválasztéka katalógusból történik. A megvásárolt térkövek kiszállítását raktárról 12 órán belül gyártómüvi telepről 24 órán belül vállaljuk az ország egész területére. A 2001-tól önálló kivitelező kapacitással is rendelkezünk. 2002-tól termékválasztékunkat bel és kültéri falburkolókkal egészítettük ki.

Tuti menü