Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Beton, betontermék linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Betonpolírozás - Betonbontás [5. oldal]
részletek »

Beton, betontermék képes leírás: Betonpolírozás - Betonbontás [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: beton.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 100 db
Betonpolírozás - betonpadló ápolás

Betonpolírozás - betonpadló ápolás

A Megrendelőink megbíznak munkákban, mivel mi arra törekszünk, hogy a meghatározott és az elvárt igényeiknek folyamatosan és maradéktalanul megfeleljünk, cégünk iránti bizalmukat megtartsuk, illetve azt erősítsük. A cég vezetősége és beosztott dolgozói tudatában vannak annak, hogy a vevőink termékeink, szolgáltatásunk minősége alapján ítélik meg cégünket, vállalatunk eredményességét a vevői igények mind teljesebb kielégítésével tudjuk növelni. Vevőinkkel, illetve azokkal a szállítóinkkal, akik azonosulnak cégünk minőségi célkitűzéseivel, hosszú távú és kölcsönösen előnyös együttműködést kívánunk fenntartani. Meggyőződésünk, hogy piaci versenyképességünket csak a minőség állandó emelésével javíthatjuk, ezért a minőség folyamatos fejlesztése a vezetőség feladata és felelőssége. A Sagrada Kft. a hatékony működéssel erősíti a vevők cégünk iránti bizalmát, dolgozóink megelégedettségét és minőség iránti elkötelezettségüket. A minőségtudat kialakítását, a minőség iránti elkötelezettség fenntartását, a minőségfejlesztés folyamatosságát rendszeres képzéssel és a dolgozók motiválásával biztosítjuk. A Sagrada kft. vezetősége elkötelezett a minőség iránt és minden munkatársától elvárja, hogy tevékenységi körében a lehető legtöbbet nyújtsa, a megrendelői igények maradéktalan teljesítésért.

Betonpadlók - betonfalak vágása

Betonpadlók - betonfalak vágása

Ha ön sem szereti a hagyományos bontási technológiával együtt járó zajt, port, a hosszú és körülményes bontást, a káros rezgéseket, melyek roncsolják az épületrészeket, válassza inkább a gyémánttechnológiás vágást és fúrást. Minimális zajjal és porral járó rezgésmentes bontás. A szerszámok a vasalást is képesek átvágni, így az áttörések helye nem függ az acélbetétek helyzetétől. Alkalmazható új épületeknél, valamint még olyan régi épületeknél is, ahol statikai szempontból tilos a hagyományos bontási technológia alkalmazása. Legyen az tégla, Ytong, beton, vasbeton, terméskő, mukő vagy aszfalt, gyors, pontos és hatékony munkavégzést ígér önnek az Alba-Diamant Kft. 10 éves tapasztalattal rendelkező csapata. Rezgésmentesen, minimális zajjal (mint egy porszívó), rombolásmentesen, törésmentesen alakítjuk át lakását. A por 90%-a elnyelődik a vizes technikának köszönhetően. Száraz kézi vágás alkalmazható: puhább betonba, téglába vagy ytongba. A vágás mélysége 6, 5 cm és 10 cm között lehet. A vágás koronggal és gyorsdarabolóval történik. Válaszfalak átvágására, kiválóan alkalmas, illetve ha a fal minkét oldalán hozzáférhető akár 20cm-es fal is átvágható vele. Vizes kézi vágás elektromos géppel történik, de működéséhez nem szükséges 380 V! Maximális vágásmélység 20 cm.

Betonpadló építés - ipari padlók készítése

Betonpadló építés - ipari padlók készítése

Ipari padlóhoz való anyagok forgalmazása: acélszálak, acélszál helyettesítő szintetikus makrószálak, polipropilén szálak, kéregerősítő anyagok, Durocuring párazáró, Duroplast fugaszalag, fugatömítő anyagok. Ipari padló építő gépek: Barikell, Somero gépek, tartozékok bérbeadása, értékesítése. Tervezési konzultáció: padló terhelési statikai számítás elkészítése, ipari padló építés szakmai tanácsadás és leghatékonyabb alternatíva kiválasztása.ipari padló, betonpadló, acélszál, acélhaj, acélszálhelyettesítés, acélszál helyettesítő anyagok, szintetikus makrószál, szintetikus mikrószálak, polipropilén szál, pp szál, kéregerősítő anyag, felületkeményítő anyag, durocem, propex, durocuring, párazáró, duroplast, fugaszalag, fugakitöltő massza, poliuretán fugázó, barikell, somero, gépek, tartozékok, gépek bérbeadása, gépbérlet, ipari padló építő gépek, terrazzo padló, munkahézag profilok, statikai számítás, padló terhelési számítás.

Betonkövek - gyephézagos kövek gyártása

Betonkövek - gyephézagos kövek gyártása

A különlegesen kidolgozott és megmunkált betonköveknek mi vagyunk a szakértői. Magán és közterületre egyaránt ajánlott. Magas terhelhetőségük, hosszú élettartamuk, sokféle szín, forma és felületi megjelenésük miatt az utóbbi években meg növekedett a beton térkövek iránti kereslet. Közművesítés, csatornázás esetén roncsolás nélkül javítható, átépíthető a lerakott felület. Az ER-Beton Térkő által gyártott öntött térkövek előnye többek között a magas terhelhetőség, a sima , mégis csúszásmentes , könnyen tisztán tartható, gondozást nem igénylő felület. Esztétikai értéke hosszú évek alatt sem csökken. A gyephézagos kő megfelelő minden olyan felületre amelynek közlekedési terhelést kell biztosítania és ugyanakkor zöldnek kell maradnia. Jó terhelhetősége alkalmassá teszi parkolók, garázsbejárók építésére, rézsűk, patakpartok kialakítására. Gyorskerítés rendszerünk egy új, gyorsan megépíthető, esztétikus, biztonságos kerítést ajánl Önnek. A kerítés új technológiával, több színben és típusban , különböző mintázattal, előre gyártott panelekből készül. A minimális föld és alapozási munkák lehetővé teszik, hogy akár a téli hónapokban is, a talaj minőségétől függően 50-100 méter kerítést lehessen megépíteni két nap alatt. Mindenkinek igénye van arra, hogy a portáját kerítéssel válassza le, de ez a mai építőanyag és szakipari árak mellett nagyon költséges és nem utolsó sorban időigényes.

Betonkozmetikai munkálatok - betonszerkezet javítás

Betonkozmetikai munkálatok - betonszerkezet javítás

Cégünk fő profilja a szerkezetjavítás, betonkozmetikai munkálatok. A mai piaci igények gyors építést kívánnak. Zsaluzati munkálatokat és betonozást követően a megépített betonfelület (oldalfal, födém) nem teljes. Minden szerkezetépítő ismeri a jelenséget. A felület következő szakipar számára nem megfelelő. Cégünk a zsaluzati hibákat oly módon javítja,hogy az egy egybe függő homogén felületet képezzen. Zsaluzati hibák javítása után az általunk megmunkált felületek alkalmasak a kétszeri festés előtti glettelésre. A megmunkált felület olcsóbbá és gyorsabbá teszi a következő szakipar munkálatait. Társaságunk megalapítása óta folyamatosan jelen van a hazai monolit vasbeton szerkezetépítés területén. Cégünk dinamikus fejlődése a megrendelői igények teljes kiszolgálásának köszönhető. Állandó szakképzett munkaerőnk és kiváló alvállalkozóink minden igényt kielégítő munkát végeznek. Cégünk folyamatosan fejlődik a piaci igények és gazdasági környezet teremtette feltételek között. Partnereinkkel folyamatos kapcsolatot építünk ki. Cégünk a kiváló minőség mellet törekszik partnerei állandó alkalmazására. A mottónk: kiváló minőség, állandó partnerek. A mai paci igények gyors építést kívánnak. Zsaluzati munkálatokat és betonozást követően a megépített betonfelület (oldalfal, födém) nem teljes. Minden szerkezetépítő ismeri a jelenséget, hogy a felület következő szakipar számára nem megfelelő.

Hirdetés
Betongyártó gépek - ipari betonkeverők kereskedése

Betongyártó gépek - ipari betonkeverők kereskedése

Cégünk 1996 óta foglalkozik új és használt betontermék gyártó gépek és ipari betonkeverők kereskedelmével. Vállalkozásunk egy termékcsoportba tartozó gépek között is széles típusválasztékkal rendelkezik. Kínálatunkban egyaránt megtalálhatók a mobil és stabil betonkeverő üzemek, vontatható betonpumpák, betonelem gyártó gépek, és a rendszer működtetéséhez szükséges egyéb berendezések. Az általunk forgalmazott új berendezésekhez folyamatos alkatrészellátást biztosítunk. A használt berendezések bontásával és felállításával kapcsolatban referenciával rendelkező szakipari cégek együttműködését biztosítjuk. Ezen felül vállaljuk a megvásárolt gépek szállításának ügyintézését.

Betongyártás - teherfuvarozás

Betongyártás - teherfuvarozás

A Kóródi Beton 1997-ben alakult, kezdetben csak teherfuvarozással, majd 2004-től már betongyártással is foglalkozunk. A bányakavics kitermelést 2007-től a K-Kavics 3844 Kft-vel közösen végezzük a Tiszabecsen megnyitott kavicsbányából. Telephelyünkön készbetont és ömlesztett építési anyagokat, kavicsot, homokot, zúzottkövet és termőföldet helyben vásárolhat.

Betongyártás - építőanyagok kereskedése

Betongyártás - építőanyagok kereskedése

Cégünk, a Central Bau Kft. magyar tulajdonú és 1994-ben alakult. Fő tevékenységünk az előrekevert beton előállítása, forgalmazása, építési betontermékek és térkövek gyártása valamint építőanyagok forgalmazása kis- és nagykereskedelmi mennyiségben is. Építőipari alapanyagok (cement, mész, sóder, mosott homok, kulé kő és más szóródó áruk) és saját betonelem gyárunkban előállított építési betontermékek illetve egyéb építőanyagok (falazó-elemek, áthidalók, hő- hang- vízszigetelési anyagok, vasáruk) kis- és nagykereskedelmét végezzük. Betonüzemünkben előkevert betont állítunk elő, földnedves vagy mixerbeton formájában C30-as minőségi osztályig. A körzet legkorszerűbb számítógép-vezérlésű betontelepe, a betonkeverő teljesítménye óránként 50 m3 /óra, ezáltal a betonpumpa költsége relatív alacsony.

Betongyártás - beton forgalmazás

Betongyártás - beton forgalmazás

A P-nívó Kft 1990-től van jelen a betoniparban. 1990. július 01 - től foglalkozik betonkeveréssel. Tulajdonosaik ezt megelőzően is a betonszivattyúzás és transzportbeton kereskedelmi tevékenységével foglalkoztak. A P-nívó Kft. legfontosabb tevékenységei a betongyártás és beton forgalmazás. Az alap betonokon kívül számtalan különleges betont készítünk megrendelőink igényei szerint. Ilyenek például a rendkívüli hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkező polisztirol gyöngybeton, vagy az S54 típusú saválló beton amely szennyezett, vagy erősen talajvizes környezetben kíválóan alkalmazható. A beton szállítását mixergépkocsival. billencs vagy Pumix típusú gépkocsikkal végezzük. A Pumix gépkocsijaink nemcsak kiszállítják, hanem a rajtuk lévő petonpumpa segítségével be is dolgozzák az általuk szállított betont. A szállítás során különös figyelmet fordítunk a határidők pontos betartására. Gépkocsijainkat több éves tapasztalattal rendelkező, a betoniparban jártas gépkezelők vezetik. Az általunk gyártott termékeket kiszállítását helyben történő ügyintézéssel vállaljuk. Alapszolgáltatásaink a betonszállítás mixer, billencs és PUMIX gépkocsikkal, valamint betonpumpa (betonszivattyú) szolgáltatás. Betonüzemünket a Közlekedéstudományi Intézet vizsgálta és akkreditálta 1998. áprilisában. További szolgáltatásaink közé tartozik a különböző építési és kertépítési betontermékek gyártása.

Hirdetés
Betonfödémek vágása - épületek bontása

Betonfödémek vágása - épületek bontása

Okozott önnek már késedelmet, nehézséget, hogy nehezen tudott egy vasbeton falon, födémen keresztül hatolni? Bízza ránk e speciális feladatokat, melyeket gyorsan és könnyedén megoldanak szakképzet munkatársaink a legkorszerűbb fúrási, vágási technológiával. Székhelyünk Békéscsabán található, de munkáinkat az ország egész területén, valamint Románia területén is vállaljuk. A vágógépek széles választéka lehetővé teszi akár nagy vastagságú szerkezetek, falak, födémek, padlószerkezetek vágását mm pontossággal. A legnagyobb géppel 1600 mm átmérőjű tárcsával egy oldalról 75 cm vastagságú szerkezet is átvágható. Betonfúrás gyémántszemcsés szerszámokkal: 8 mm fölött bármilyen átmérővel készíthető furat - beleértve a több métert is - beton, vasbeton, vagy egyéb szilárd anyagba, falba, födémbe, felületre merőlegesen, vagy bármilyen szög alatt. Az épületek átalakításánál az egyik legnehezebb feladat a beton és vasbeton szerkezetek bontása, vagy bármilyen céllal történő megmunkálása. Vállalkozásunk rendelkezik a jelenleg ismert legkorszerűbb rezonanciamentes technológiával. Ha betonfúrás válassza az Arami Fúró vállalkozást. A betonvágás, födémvágás munkák elvégzése csak professzionális, nagyüzemi felhasználásra tervezett betonvágó szerszámokkal lehetséges. Saját áramfejlesztő generátorral rendelkezünk, ezért olyan helyeken is tudunk dolgozni, ahol nincs elektromos csatlakozási lehetőség.

Betonfödémek - falazóelemek gyártása

Betonfödémek - falazóelemek gyártása

A Thermo-Block Magyarország Kft magyar magántulajdonú vállalkozás, melynek tagjai szakemberként az elmúlt években nagy tapasztalatot szereztek a polisztirolos építőelemek gyártásában, a hőszigetelt energiatakarékos épületek tervezésében és kivitelezésében, valamint a Thermo-Block hőszigetelt energiatakarékos építőelemek értékesítésében. Világszerte drasztikusan emelkednek az energiaárak, az építtetők jogos elvárása hogy otthonaikat alacsony építési, fenntartási költséggel valósítsák meg, és üzemeltessék. A Thermo-Block Magyarország Kft ennek az elvárásnak igyekszik megfelelni, eltökélt szándéka hogy egy magas műszaki tartalmat képviselő, megbízható, az építési piac igényeinek mindenben megfelelő hőszigetelt energiatakarékos építési rendszert nyújtson. Társaságunk fő profilja a Thermo-Block hőszigetelt energiatakarékos építési rendszer gyártása, az egész országot lefedő kereskedői hálózaton keresztüli értékesítése, valamint az építtetők környezetében levő szerződött tervező és kivitelező partnereken keresztül az ideális otthonok megtervezése és megépítése. A Thermo-Block energiatakarékos építési rendszer alapanyaga a német BASF cégtől származó Neopor 2400 típusú expandált polisztirolhab (EPS), ami tartalmaz habosító anyagot és égéskésleltető adalékot. Kiváló hőszigetelő képességgel bír, rendkívül jól alakítható, környezetre és egészségre nem veszélyes.

betonfalvagas.hu

betonfalvagas.hu

Betonfalvágás a profiktól! Vállaljuk bármilyen falazat vágását, fúrását, korszerű rezgés és pormentes technológiával. Legyen az kő, beton, vasalt beton, tégla, ytong, vagy akár gipszkarton, mi megoldjuk! Olcsó árak, gyors és minőségi munka! Gyémánt Technológiás Betonvágás A gyémántszerszámos betonvágás jelenleg a legkorszerűbb eljárás, amivel beton, vasbeton, tégla, Ytong, kő, terméskő, szilikát, aszfalt, vasbeton és/vagy egyéb kőzet vágható a benne lévő acél vasalattal együtt. A betonvágáshoz használt gép távirányítással kezelhető,így nehezen hozzáférhető helyen is alkalmazható, és a statikailag kényes betonszerkezetek bontására is alkalmas. A gyémánttechnológiás betonvágás alkalmazási területei: betonvágás ajtó-, és ablaknyílások kivágása nyílásbővítések födémnyílások kivágása gépalapok helyének kivágása épület alapok átvágása

Betonelemek - vasbetonelemek előregyártása

Betonelemek - vasbetonelemek előregyártása

Külső megrendelőink részére, betonacél armatúrák legyártásával és helyszíni beépítésével közel 15 éve foglalkozunk. A megadott tervek alapján ingyenesen elkészítjük árajánlatunkat a konkrét tervre vonatkozóan, mely a vevő igényeinek megfelelően tartalmazza a méretre vágás, hajlítás, és szerelés költségét. Amennyiben lehetséges, külső munkák esetén már cégünk telephelyén elkészítjük az armatúrákat, majd a kivitelezés ütemének megfelelő időpontban beépítjük. Gyakorlott szakembergárdánkkal egyaránt elvállaljuk komplett födémszintek vasszerelésének kivitelezését, vagy kisebb igények esetén pillérek, gerendák, koszorúk lekészítését. Előre szerelés esetén a lekészített anyagokat a vevő nevével, címével és a terven szereplő azonosítókat tartalmazó jelöléssel látjuk el. Ezen anyagok kereskedelmét kis és nagy mennyiségekben egyaránt végezzük. Nagyobb mennyiségek esetén komoly árkedvezményeket biztosítunk. Előregyártó üzemünk részére napi feladatunk a beépítésre kerülő gerenda, akna és egyéb elemek armatúráinak lekészítése, összeszerelése, melyet az előregyártó üzemvezető által megadott ütemezés szerint hajtunk végre. A cég egészéhez hasonlóan, betonacél üzemünk is nagy hangsúlyt fektet a pontos és gyors kiszolgálásra annak érdekében, hogy minden kedves vásárlónk elégedetten távozhasson és újra felkeressen bennünket legközelebb is.

Betonelemek - térburkolatok forgalmazása

Betonelemek - térburkolatok forgalmazása

Engedje meg, hogy röviden bemutassam dinamikusan fejlődő vállalkozásunkat. A Trombitás Kft. elődje az 1990-ben alapított egyéni vállalkozás, mely a későbbiekben,1997 végéig Egyéni Cégként működött. A forgalom jelentős növekedése indokolttá tette a cégforma változtatását. Így 1997 végével megalakult a Trombitás Kft., melynek törzstőkéje 45.860 eFt, dolgozóink létszáma stabilan 14-15 fő. 1992-ben nyitottuk meg második üzletünket Sümegen, majd 1995-ben cégünk új központi telephelyet létesített Keszthelyen, ahol immár 6000 m2-es területen, közel 900 m2 alapterületű korszerű könnyűszerkezetes fedett raktárcsarnokkal és 100 m2-es bemutatóteremmel, valamint irodaépülettel várjuk vásárlóinkat, ügyfeleinket. A cég adatairól mindkét telephelyet összefogva, (raktárkészlet, pénzügy, számlázás) számítógépes nyilvántartó rendszer szolgáltat naprakész információt. Munkatársaimmal azon dolgozunk, hogy mindhárom telephelyünkön vásárlóink a lehető legmagasabb színvonalú kiszolgálásban részesüljenek, és dolgozóink folyamatos képzésének köszönhetően, hiteles szaktanácsokkal segítsük eligazodásukat a korszerű építőanyagok széles palettáján. Folyamatosan keressük a kapcsolatot az újabb gyártókkal, beszállítókkal, ennek köszönhetően kínálatunk egyre bővül. Keresse fel telephelyeinket, ahol személyesen is meggyőződhet arról, hogy nálunk mindent megtalál, ami egy korszerű építkezéshez szükséges.

Betoneladás - betonszállítás

Betoneladás - betonszállítás

A Betoninfo Kft. 2002-ben alakult, a kezdetektől 100 %-ban magyar tulajdon. A társaság vezetője már az alapításkor is többéves szakmai gyakorlattal rendelkezett. Az évek során a kitartó munkának, a következetes üzletpolitikának és a meglepetésmentes kiszolgálásnak köszönhetően partnereink száma és a társaság forgalma folyamatosan nő. Erősségünk a vevőbarát szemlélet, melynek eredményeképpen minden megrendelőnk tudja, hogy partnerként kezeljük és a legoptimálisabb megoldást javasoljuk. Önre nem úgy tekintünk, mint egy megrendelőre a sok közül, hanem úgy, hogy Ön a Megrendelő, akinek a megelégedettsége a legfontosabb visszajelzés számunkra. A beton olyan mesterséges kő, amelyet legalább három kiinduló anyagból, cementből, vízből, valamint adalékanyagból állítanak elő. A cement vízzel keverve cementpépet alkot, amely bevonja és összeköti az adalékanyag szemcséket. A cementpép kötése révén a keverék kőszerű anyaggá szilárdul. Ma a betonok tulajdonságait kiegészítő anyagokkal és adalékszerekkel teszik kedvezőbbé, a korszerű betonok öt komponensű rendszerek. Azokat a keverékeket, amelyekben az adalékanyag szemcsenagysága 4 mm , habarcsnak nevezzük. A beton az emberiség egyik legnagyobb tömegben használt építőanyaga. A Betoninfo Kft. a beton értékesítés, szállítás és a pumpálás területén nyújt korrekt szolgáltatásokat, szaktanácsadással segíti megrendelőit.

Betoncserép

Betoncserép

Ha a tetőcserepek alapanyagát vesszük figyelembe a cserepek vásárlásakor, akkor a hazai piacon két nagy csoportot találhatunk; az évezredes múlttal rendelkező kerámia cserepeket, melyek elsősorban a mediterrán éghajlat kedvencei, illetve a modern kor; betoncserepeket, melyek a szélsőségesebb időjárású területeken is képesek megőrizni színüket, repedezetlen felületüket, és masszív szerkezetüket, akár generációkon át! A betoncserép nemcsak dekoratív, de stabil tetőfedő anyaga napjainknak, amely számos stílusban és méretben kapható.

Betonbontás - betonfúrás

Betonbontás - betonfúrás

Cégünk beton és vasbetonszerkezetek vágásával, fúrásával és bontásával foglalkozik, a betonvágás és betonfúrás korszerű gépeivel, gyémánt szemcsés szerszámokkal, valamint 15 éves tapasztalattal. A gyémánttechnológiás betonvágás és betonfúrás a hagyományos bontásnál környzetkimélőbb megoldást biztosít, kisebb zaj és porterheléssel jár. Magfúrás minden olyan esetben alkalmazható, ahol fontos az ideális alakú és helyzetű, rezgésmentesen elkészített furat. Beton és vasbeton szerkezeteknél a betonvágás és betonfúrás szakterületei: - betonfúrás magfúró berendezéssel, 10-től 630 mm átmérőig. - betonvágás sínes falvágóberendezéssel, 73 cm vastagságig. - betonvágás padlóvágó géppel, 50 cm vastagságig. - betonvágás száraz és vizes kézi vágógépekkel. - betonroppantás hidraolikus gépekkel. - betonbontás kézi- és nagyteljesítményű gépi berendezésekkel. - valamint gépalapok betonvágása kötélvágó berendezéssel. Magfúrással megoldható problémák: - betonfúrás szellőző furatokhoz - betonfúrás dűbel furatokhoz - betonfúrás gépészeti fal és födém átvezetéseknél Gépparkunk a betonfúrás, betonvágás munkáinál: - magfúró gépek - sínes falvágógépek - gyémántgyűrűs kötélvágógépek - aljzatvágó gépek - kézi tárcsás vágók Hidraulikus kézi betonroppantó gépek Hidraulikus betonrepesztő-gépek Brokk 250 távirányítós, elektromos bontógép

Tuti menü